Tipográfia – Tavasz ihlette betűtípusok

with Nincs hozzászólás

Bár a mai trend az, hogy egyre nagyobb arányban képek és videók alkotják a weboldalak lényegi tartalmát, rengeteg mindent szövegesen lehet a legjobban átadni. Azonban nem mindegy, hogy ezek a szövegek hogyan néznek ki. A tipográfia segíti az információ közlését és megértését a betűk és képek összhangja által, valamint nagymértékben meghatározza egy weboldal sikerét azáltal, hogy milyen mértékben képes átadni az üzenetét.

Hiába a tetszetős weboldal és a megfelelő tartalom (legyen az értékes cikk, szuper akciós termék vagy érdekes videó), ha a szövegek megjelenése elriasztja a látogatókat. Lehetséges, hogy nem is tudja megfogalmazni a közönség, hogy mi miatt nem szeretne visszatérni weboldalunkra, de még azok az olvasók is, akik nem érdeklődnek a tipográfia vagy design iránt, reagálnak tudat alatt a szövegek megjelenésére és értékelik azt.

Akár webdesignról, akár arculatról legyen szó, gyönyörű tipografált elrendezések és grafikák hozhatók létre egy kis fantáziával. Összegyűjtöttem pár kellemes színvilágú és elrendezésű betűkészletet, a tavasz jegyében.

Írj nekem, kérd egyedi árajánlatomat!