Valler-Bánhegyi Anita vagyok, közgazdász, házas, és 2 kisiskolás gyermek büszke édesanyja.

A webszerkesztés, webdesign iránti rajongásom évekkel ezelőtt kezdődött, amikor online és offline hirdetéseket kezdtem gyártani a családi vállalkozásunk számára. Lelkesedésem azóta sem hagyott alább, folyamatosan fejlesztem magam.

Egyetemi diplomámat 2005-ben szereztem meg: okleveles közgazdász vagyok, szakterületem a marketing.

Kezdetben multinacionális vállalatoknál dolgoztam: voltam termék menedzser, szoftver tesztelő és üzleti elemző, majd pénzügyi területen is kipróbáltam magam. De éreztem, hogy a multi környezet nem ez az én utam.

Gyermekeim születése után visszatértem a gyökerekhez: a szüleim által alapított cég aktív résztvevője lettem, melynek kereskedelmi tevékenységét (zemplengumi.hu, zemplentuzkerek.hu) azóta marketing, informatikai és pénzügyi oldalról is támogatom.

Ma egy vállalkozásnak lépést kell tartania az informatika és az online világ fejlődésével, ezért célul tűztem ki, hogy online marketing és grafikai ismereteimet tovább mélyítsem:
2017-ben webdesigner képesítést szereztem.

Egy idő után rájöttem, hogy ezt a hosszú évek alatt megszerzett tudást akár szélesebb körben is hasznosíthatnám. Segíthetnék hasonló mikro -és kisvállalkozásoknak céljaik elérésében, támogatva őket az egységes vállalati arculat megteremtésével, fejlesztésével.

Hiszem, hogy a jól megválasztott arculat a siker egyik legfontosabb kulcstényezője. Szolgáltatásim egyike a komplex és alapos arculattervezés.

Az egyedi logók, valamint online és offline grafikák mellett felhasználóbarát weboldalakat és webshopokat készítek. Munkáimmal szeretném megmutatni, hogy a professzionális megjelenés ma már nem csak a nagy multik fegyvere lehet.

Ha olyan webdesignert keresel, aki

 

pontos és precíz,

a maximumra törekszik,

megbízható és rugalmas,

könnyű elérni,

komplexen kezeli a feladatot (üzleti, marketing és informatikai szempontból is),

akkor megtaláltad 🙂

 

 

Ebben tudok a segítségedre lenni

 

kreatív arculat -és logótervezés

domain név és tárhely foglalás

weboldal készítés és webdesign

marketing és egyéb célú grafikai munkák (online és offline)

közösségi média megjelenés

 

Így dolgozom

 

Tervezek és megvalósítok.

Képes vagyok egy vállalkozás teljes arculatának a megtervezésére, valamint az online és offline marketing kampányának megvalósításához szükséges valamennyi grafikai anyag elkészítésére.

A személyes, telefonos vagy online konzultáció során felmérem Ügyfelem igényét, közösen meghatározzuk az elvégzendő feladatot.

Az előzetes megbeszélés szerinti munkáról elkészítem az árajánlatot, majd szerződést kötünk. Weboldal készítésnél a teljes ár 40%-áról díjbekérőt küldök, ugyanis ez egy több héten át tartó közös munka lesz.

Ügyfelemmel konzultálva előkészítem a terveket (logó/hangulattábla, grafikai anyag, weboldal struktúra). A terveket csak akkor véglegesítem, ha mindenki elégedett, és azt kapta amit várt.

Ez a kedvencem, a kreatív szakasz. Elkészítem a logót/logóvariációkat, a grafikai anyagot, illetve a WordPress weboldalt.

Weboldal készítés folyamata:

  1. WordPress telepítése: telepítés után kialakítom a menü struktúrát, beállítom az alapvető elemeket.
  2. Grafikai tervezés: elkészítem a megjelenítendő tartalomhoz és struktúrához illeszkedő egyedi webdesign tervet. Ha már van kialakult arculat, annak elemeit felhasználom, vagy igény esetén megtervezem az arculatot.
  3. A weboldal funkcióinak kialakítása: ekkor történik a wordpress sablon személyre szabása, valamennyi szükséges funkció beépítése.
  4. Majd következik a kapott képek és tartalom felhasználása, amikor már majdnem a végleges verziót látjuk.
  5. A Technikai SEO és On-Page SEO szempontjainak figyelembe vételével beállítom a szükséges technikai részeket (elsődleges kulcsszavak, meta leírások, képek alt leírása, oldalak címe, címsorok, paragrafusok, oldaltérkép).
  6. GDPR kompatibilitás véglegesítése: a megfelelő bővítmények segítségével adatvédelmi szempontból is szabályossá alakítom a weboldalt.
  7. A weboldal végleges tesztelése különböző böngészőkben és különböző méretű képernyőkön: a vizuális megjelenés még ekkor is módosulhat.
  8. Mérőkódok integrálása (Google Analytics, Google Search Console): telepítem a weboldal látogatottságának elemzéséhez szükséges szoftvereket.
  9. Mérőeszközök segítségével ellenőrzöm a weboldal betöltési sebességét, szabványosságát, valamint keresőbarát felépítését.
  10. Végül előkészítem az automatikus biztonsági mentéseket a későbbiekre.

A logót többféle formátumban Ügyfelem rendelkezésére bocsájtom.

A grafikai anyagot nyomdakészre szerkesztem, igény esetén elküldöm a nyomdának.

A weboldalt teszt verzióját publikálom, valamint minden információt továbbítok az adminisztrációs felületre való belépéshez és a mérőkódok lekéréséhez.

A weboldal nem egy kész termék, folyamatosan karban kell tartani, frissíteni. Már működő weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal Ügyfelem a későbbiekben is fordulhat hozzám. Emellett lehetőség van karbantartási csomagot kérni, mely eseti jelleggel, vagy rendszeres havidíjas elszámolásban is igényelhető.

 

Referenciáim listája folyamatosan bővül. Ha szeretnél folyamatosan értesülni munkáimról, érdekel a web és a design világa, kérlek kövesd Facebook és Instagram oldalamat!