Helló!

Bánhegyi Anita vagyok, házas, 2 aprócska gyermek édesanyja. A webszerkesztés, webdesign iránti rajongásom évekkel ezelőtt kezdődött, amikor online és offline hirdetéseket kezdtem gyártani a családi vállalkozásunk számára.
Lelkesedésem azóta sem hagyott alább, folyamatosan fejlesztem magam.

Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász vagyok, egyetemi éveim alatt a marketing szakterületre specializálódtam. Legalábbis igyekeztem 🙂

Azóta dolgoztam termék menedzserként, szoftver tesztelőként és üzleti elemzőként, majd tettem egy kis kitérőt a pénzügyek világába. Végül visszatértem a szakmámhoz, elmélyedtem az online marketing és webdesign rejtelmeiben, és 2017-ben webdesigner képesítést szereztem.

Célom, hogy a mikro -és kisvállalkozásokat segítsem céljaik elérésében, támogatva azt az egységes vállalati arculat megteremtésével, fejlesztésével. Hiszen az egyedi, azonnal felismerhető képi világ megkülönböztet a konkurenciától, és bizalmat kelt a vásárlókban. Az online jelenlét pedig ma már elengedhetetlen: minden kijelzőn optimálisan megjelenő, felhasználóbarát weboldalakat tervezek kisvállalkozásoknak, hogy lássák, a professzionális megjelenés nem csak a nagy multik fegyvere lehet.

Ha olyan hozzáértő webdesignert keresel, aki:

- pontos és precíz,

- maximalista,

- megbízható és rugalmas,

- könnyű elérni,

- szabad kapacitásának függvényében rövid határidővel vállalja el a feladatot,

- marketinges is egyben - és ismeri az online marketing eszközöket -, így szakmai tanácsot is tud adni abban, hogyan lehet még sikeresebb a vállalkozásod,

 

...akkor megtaláltad. 🙂

 

Ebben tudok a segítségedre lenni:

- kreatív arculat -és logótervezés

- domain név és tárhely foglalás

- weboldal készítés és webdesign

- marketing és egyéb célú grafikai munkák (online és offline)

- közösségi média megjelenés

Így dolgozom:

Tervezek és megvalósítok. Képes vagyok egy vállalkozás teljes arculatának a megtervezésére, valamint az online és offline marketing kampányának megvalósításához szükséges valamennyi grafikai anyag elkészítésére.

1. Igényfelmérés: a személyes, telefonos vagy online konzultáció során felmérem Ügyfelem igényét, közösen meghatározzuk az elvégzendő feladatot.

2. Árajánlat készítés, szerződés kötés: az előzetes megbeszélés szerinti munkáról elkészítem az árajánlatot, majd szerződést kötünk.

3. Tervezés, konkrét munka: ez a kedvencem, a kreatív szakasz. Elkészítem az online grafikát (PS és AI), a weboldalt (wordpress), ötletelek és megvalósítok, miközben folyamatosan visszacsatolást kap tőlem Ügyfelem.

4. Folyamatos konzultációk: soha nem hagyom magára az Ügyfelet, hiszen ez egy csapatmunka. Egymásra vagyunk utalva, közös célunk hogy a munka minél hamarabb elkészüljön.

5. Tervek véglegesítése: a terveket csak akkor véglegesítem, ha mindenki elégedett, és azt kapta amit várt. Grafikai anyagokból igény szerint minta nyomtatást rendelek.

6. Munka átadása: a grafikai anyagot nyomdakészre szerkesztem, elküldöm a nyomdának. A weboldalt teszt verzióját publikálom, élesítem. A logót többféle változatban Ügyfelem rendelkezésére bocsájtom.

Referenciáim listája folyamatosan bővül. Ha szeretnél folyamatosan értesülni munkáimról, érdekel a web és a design világa, kérlek kövesd Facebook és Instagram oldalamat!