Weboldal készítés és webdesign

Célom, hogy a mikro -és kisvállalkozásokat segítsem céljaik elérésében, támogatva azt az egységes vállalati arculat megteremtésével, fejlesztésével. Hiszen az egyedi, azonnal felismerhető képi világ megkülönböztet a konkurenciától, és bizalmat kelt a vásárlókban. Az online jelenlét pedig ma már elengedhetetlen: minden kijelzőn optimálisan megjelenő, felhasználóbarát weboldalakat tervezek kisvállalkozásoknak, hogy lássák, a professzionális megjelenés nem csak a nagy multik fegyvere lehet.

Milyen a jó weboldal

Konkrét céllal jön létre, a marketing stratégia fontos eleme és szerves része.
Keresőoptimalizált: a láthatóságról a hatékony keresőoptimalizálásnak köszönhetően a keresőmotorok gondoskodnak.
Felhasználóbarát: Menürendszere, átláthatósága, könnyű navigációja jól vezeti a felhasználót a célja felé. A design nem cél, hanem eszköz a jól használhatóság irányába, segíti a felhasználót abban, hogy egyszerűen, gyorsan megtalálja amit keresett.
Egyedi, értékes tartalommal bír: a látogató értékes információra vágyik. A jó weboldal a Google-nak is szól, hisz a rendszeresen frissülő és releváns tartalmakat tartalmazó honlapokat előrébb sorolják a keresőmotorok.
Minden kijelzőn tökéletesen olvasható: a mobil kommunikációé a jövő, sőt már a jelen is, ezért engedhetetlen, hogy a honlap tartalma tableten, mobiltelefonon is jól megjelenjen, azaz reszponzív legyen.
Gyorsan betöltődik: rohanó világunkban a látogatók nem szeretnek várakozni, ha az oldal nem töltődik be gyorsan, már tovább is állnak.
Korszerű funkciókat tartalmaz: hatékonyan és gyorsan eljuttatja a látogatót a céljához és egyben teljesíti azt a célt is, amiért létrejött a honlap.
Adminisztrációs felülete is könnyen kezelhető.

Mit tudjon még egy webáruház?

Gyors oldalletöltés, HTTPS biztonságos kapcsolat.
Egyszerű használat, részletes, terméktulajdonságok szerinti kereső.
Megfelelő termékleírások és megfelelő méretű és minőségű termékképek.
Részletes ASZF, GDPR kompatibilitás.
Készletkezelés, automatizált termék import.
Megfelelő fizetési - és szállítási módok.
Kiemelt, akciós, kapcsolódó termékek, termékértékelések.
kuponok, törzsvásárlói rendszer, ajándékkártya funkció.

Így dolgozom - A weboldal készítés folyamata

A személyes, telefonos vagy online konzultáció során felmérem Ügyfelem igényét, közösen meghatározzuk az elvégzendő feladatot.

Az előzetes megbeszélés szerinti munkáról elkészítem az árajánlatot, majd szerződést kötünk. Weboldal készítésnél a teljes ár 40%-áról díjbekérőt küldök, ugyanis ez egy több héten át tartó közös munka lesz.

 1. Ügyfelemmel konzultálva, és a keresőoptimalizálás szempontjait figyelembe véve megtervezem a weboldal struktúráját, a menüpontokat.
 2. Mindeközben Ügyfelem összegyűjti és rendelkezésemre bocsájtja a jogtiszta, megfelelő minőségű és felbontású fotókat, illetve a szöveges tartalmakat. Ezek hiányában - a választott weboldal csomagtól függően - én is beszerezhetek jogtiszta képeket, melynek feltételeit szintén lerögzítjük.
 3. Webszöveg írást nem vállalok, de tudok ajánlani webszövegírót vagy SEO szakembert erre a feladatra.
 4. A terveket csak akkor véglegesítem, ha mindenki elégedett, és azt kapta amit várt.

Ez a kedvencem, a kreatív szakasz. WordPress tartalomkezelő rendszert használok, a weboldalak tehát WordPress oldalak lesznek.

 1. Grafikai tervezés: elkészítem a megjelenítendő tartalomhoz és struktúrához illeszkedő egyedi webdesign tervet. Ha már van kialakult arculat, annak elemit felhasználom, vagy igény esetén megtervezem az arculatot.
 2. A weboldal funkcióinak kialakítása:  ekkor történik a wordpress sablon személyre szabása, a struktúra kialakítása, valamennyi szükséges funkció beépítése.
 3. Majd következik a kapott képek és tartalom felhasználása, amikor már majdnem a végleges verziót látjuk.
 4. A Technikai SEO és On-Page SEO szempontjainak figyelembe vételével beállítom a szükséges technikai részeket (elsődleges kulcsszavak, meta leírások, képek alt leírása, oldalak címe, címsorok, paragrafusok, oldaltérkép).
 5. GDPR kompatibilitás véglegesítése: a megfelelő bővítmények segítségével adatvédelmi szempontból is szabályossá alakítom a weboldalt.
 6. A weboldal végleges tesztelése különböző böngészőkben és különböző méretű képernyőkön: a vizuális megjelenés még ekkor is módosulhat.
 7. Mérőkódok integrálása (Google Analytics, Google Search Console): telepítem a weboldal látogatottságának elemzéséhez szükséges szoftvereket.
 8. Mérőeszközök segítségével ellenőrzöm a weboldal betöltési sebességét, szabványosságát, valamint keresőbarát felépítését.
 9. Végül előkészítem az automatikus biztonsági mentéseket a későbbiekre.

A weboldalt teszt verzióját publikálom, valamint minden információt továbbítok az adminisztrációs felületre való belépéshez és a mérőkódok lekéréséhez.

A weboldal nem egy kész termék, folyamatosan karban kell tartani, frissíteni. Már működő weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal Ügyfelem a későbbiekben is fordulhat hozzám. Emellett lehetőség van karbantartási csomagot kérni, mely eseti jelleggel, vagy rendszeres havidíjas elszámolásban is igényelhető.

 

Weboldal készítés árak

Minden ügyfelemnek egyedi árajánlatot készítek, hiszen minden projekt egyedi. Ugyanakkor segítségül összeállítottam 4 féle weboldal csomagot, így Te is láthatod a főbb paramétereket:

STANDARD WEBOLDAL: 250.000 Ft-tól*
PREMIUM WEBOLDAL: 350.000 Ft-tól*
STANDARD WEBSHOP: 400.000 Ft-tól*
PREMIUM WEBSHOP: 500.000 Ft-tól*
Weboldal karbantartás: 10.000 Ft/hó-tól*

*Nettó listaárak, melyek tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. A weboldal csomagok részletes leírását itt találod:
Weboldal készítés árak

Kiemelt munkáim - Weboldal Webshop és Webdesign