Webdesign Labor

Valler-Bánhegyi Anita

Zemplén-Tűzkerék Kft, 3950 Sárospatak, Gárdonyi Géza út 24. Adószám: 11588975-2-05, Bankszámlaszám: 11734169-20007157

+36302496936

Így dolgozom

Tervezek és megvalósítok.

Képes vagyok egy vállalkozás teljes arculatának a megtervezésére, valamint az online és offline marketing kampányának megvalósításához szükséges valamennyi grafikai anyag elkészítésére.

A személyes, telefonos vagy online konzultáció során felmérem Ügyfelem igényét, közösen meghatározzuk az elvégzendő feladatot.

Az előzetes megbeszélés szerinti munkáról elkészítem az árajánlatot, majd szerződést kötünk. Weboldal készítésnél a teljes ár 40%-áról díjbekérőt küldök, ugyanis ez egy több héten át tartó közös munka lesz.

Ügyfelemmel konzultálva előkészítem a terveket (logó/hangulattábla, grafikai anyag, weboldal struktúra). A terveket csak akkor véglegesítem, ha mindenki elégedett, és azt kapta amit várt.

Ez a kedvencem, a kreatív szakasz. Elkészítem a logót/logóvariációkat, a grafikai anyagot, illetve a WordPress weboldalt.

Weboldal készítés folyamata:

  1. WordPress telepítése: telepítés után kialakítom a menü struktúrát, beállítom az alapvető elemeket.
  2. Grafikai tervezés: elkészítem a megjelenítendő tartalomhoz és struktúrához illeszkedő egyedi webdesign tervet. Ha már van kialakult arculat, annak elemeit felhasználom, vagy igény esetén megtervezem az arculatot.
  3. A weboldal funkcióinak kialakítása: ekkor történik a wordpress sablon személyre szabása, valamennyi szükséges funkció beépítése.
  4. Majd következik a kapott képek és tartalom felhasználása, amikor már majdnem a végleges verziót látjuk.
  5. A Technikai SEO és On-Page SEO szempontjainak figyelembe vételével beállítom a szükséges technikai részeket (elsődleges kulcsszavak, meta leírások, képek alt leírása, oldalak címe, címsorok, paragrafusok, oldaltérkép).
  6. GDPR kompatibilitás véglegesítése: a megfelelő bővítmények segítségével adatvédelmi szempontból is szabályossá alakítom a weboldalt.
  7. A weboldal végleges tesztelése különböző böngészőkben és különböző méretű képernyőkön: a vizuális megjelenés még ekkor is módosulhat.
  8. Mérőkódok integrálása (Google Analytics, Google Search Console): telepítem a weboldal látogatottságának elemzéséhez szükséges szoftvereket.
  9. Mérőeszközök segítségével ellenőrzöm a weboldal betöltési sebességét, szabványosságát, valamint keresőbarát felépítését.
  10. Végül előkészítem az automatikus biztonsági mentéseket a későbbiekre.

A logót többféle formátumban Ügyfelem rendelkezésére bocsájtom.

A grafikai anyagot nyomdakészre szerkesztem, igény esetén elküldöm a nyomdának.

A weboldalt teszt verzióját publikálom, valamint minden információt továbbítok az adminisztrációs felületre való belépéshez és a mérőkódok lekéréséhez.

A weboldal nem egy kész termék, folyamatosan karban kell tartani, frissíteni. Már működő weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal Ügyfelem a későbbiekben is fordulhat hozzám. Emellett lehetőség van karbantartási csomagot kérni, mely eseti jelleggel, vagy rendszeres havidíjas elszámolásban is igényelhető.

Ajánlatkéréshez kérlek, töltsd ki az alábbiakat: