Az arculat egy cég, vagy közösség azonosítására szolgáló külső jegyek (formák, színek, képek, hangok stb.) összetett rendszere.

Egységes és tudatos megjelenés, amely összetéveszthetetlen és sajátságos jegyeket hordoz az adott szervezeten belül és annak kifelé irányuló kommunikációjában. Segít a beazonosításban és az egységes szervezeti megjelenésben, amely az ügyfeleknél az első benyomást jelenti. Az egyedi, azonnal felismerhető képi világ megkülönböztet a konkurenciától, és bizalmat kelt a vásárlókban. Legyen szó egy kis- és középvállalati szegmensbe tartozó cég megjelenéséről, vagy egy óriásvállalatéról, az arculatnak professzionálisnak, egyedinek és könnyen felismerhetőnek kell lennie.

A színek, betűtípusok, formák, illetve ezek alkalmazása minden nyomtatott vagy elektronikus anyagon:

 • névjegy
 • levélpapír
 • honlap
 • hirdetések, apróhirdetések (pl. személyzetis hirdetések)
 • cégtábla, irányító táblák
 • cégautó

Mindezek alapja a megfelelő céges logó, amely a szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhető, azonosításra szolgáló jele, minden vállalati designnak az egyik központi eleme.

Egy logó nem csak a vizualitásról, vagy egyszerűen a szépségről szól. Amellett, hogy nem árt, ha jól néz ki, elsősorban az üzleti célok elérését kell támogatnia. A logó ugyanis sokat elmond a cégről vagy a márkáról, minden a logónál kezdődik. De vajon megfelelő-e az üzenet?

A hatásos logó 5 legfontosabb ismertetője:

 1. Eredeti
 2. Testre szabott
 3. Sokoldalú
 4. Emlékezetes
 5. Időtlen

NETTÓ LISTAÁRAK:

Logóterv (2 terv, 2 módosítás): 30.000 Ft-tól*

Névjegykártya (2 módosítás): 10.000 Ft-tól*

Kisarculat (Logo, Névjegy, Levélpapír+boríték vagy Facebook oldal design): 45.000 Ft-tól*

Nagyarculat (Kisarculat+Weboldal+Grafikai anyagok igény szerint): árajánlat alapján*

* Nettó listaárak, melyek tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Pontos árat előzetes egyeztetés után tudok mondani, kérd egyedi árajánlatomat!

Vélemények