Akik már bizalmat szavaztak…

Már nagyon régóta kerestem egy webfejlesztőt, aki az igényemnek megfelelően egy új arculatot és logót tud tervezni. Volt is sok sikertelen próbálkozás, aztán rátaláltam a neten az Anita oldalára. Annyira meggyőző volt amit láttam, hogy még az árajánlat küldése előtt tudtam, hogy vele fogok dolgozni. A munkája profi, rendkívül kreatív, igényes. A munkát a megbeszélt időre elvégezte. Én, mint tapasztalt cégvezető, állítom, hogy a legjobb döntés volt vele dolgozni! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Holló Péter - Holló Bt | hollobt.hu | 2019

Köszönjük a színvonalas és hatékony munkát! Már nagyon nagy szükségünk volt egy weboldalra, csak idő hiányában mindig háttérbe szorult a feladat. Szerencsére megtaláltuk Anitát, aki hatalmas terhet vett le a vállunkról: rengeteg ötlettel és saját tartalommal állt elő, nekünk szinte csak rá kellett bólintanunk a végeredményre. 5 csillag, maximális ajánlással!

Mózesné Tóth Erika - High Care Stúdió Sárospatak | szepsegpatika.hu | 2019

Nagyon köszönjük!
Mi megálmodtuk, Anita pedig megalkotta és megvalósította a ragyogó kreativitásával, precizitásával és nagyszerű ráhangolódásával mindezt!
Mindenkinek meleg szívvel ajánlom Őt!

László Zsuzsanna - LaBor | 2018

Amikor arra az elhatározásra jutottunk, hogy cégünk arculatváltásához profi segítséget fogunk kérni, nem volt kétséges, hogy erre a feladatra Anita lesz a legmegfelelőbb ember.
A sokrétű és komplex feladat végeredménye minden szakmai elvárásunknak tökéletesen megfelelt.
A magas minőségű és gyors munka mellett, nagyon jól ki is jövünk és értettük egymás gondolatait.
Nagyon elégedettek vagyunk és keressük a további lehetőséget a közös projektekre.

Maszler Kata - #taiyaKING - JAPANESE STREET FOOD| 2018

Anitát régóta ismerem, ezért bízva a szakmai tudásában és kifinomult izlésvilágában, Őt kértük fel a családi vállalkozásunk arculatának megtervezésére. Nem csalódtunk, szuper lett! Kreatív, dinamikus, modern tervező, könnyedén tudtunk együtt dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és sok sikert kivánunk a jövőben a Webdesign Labornak!

Pályi Ágnes - GARIS Szaunapince és Sóbarlang | szaunapince.hu | 2018

Szeretnénk ezúton is megköszönni óvodánk nevében az alapos munkát. A weboldal kitűnően megtervezett, modern és könnyen átlátható, a szórólap igényes és elegáns. A szakmai hozzáértésen és kreativitáson túl sok odafigyelést és együttműködést kaptunk. Őszintén és szeretettel ajánljuk a Webdesign Labort mindenkinek.

Tóth Ottóné - Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda | oromhirvetelovoda.hu | 2017

WebDesign Labor = a tökéletesség! Gyors, precíz, maximalista, szóval kitűnő munka, és hozzáértés! Emellett nagyon kedves és rugalmas a kapcsolattartás, csupa pozitív élmény! Csak ajánlani tudom mindenkinek, és bízom a jövőbeni közös munkában továbbra is! Köszönöm WDL 🙂

Halász M. Róbert - patakapp.hu | 2017

Évek óta készíti cégünk webes – és nyomtatott hirdetéseit, nagyon lelkiismeretes és megbízható munkaerő. Új webáruházunk modern és designos lett, így már fel tudjuk venni a versenyt a konkurens cégekkel. Jó szívvel ajánlom őt azoknak, akik minőségi munkát várnak.

Bánhegyi Miklós - zemplengumi.hu | 2017