2017 színe a Greenery

with Nincs hozzászólás

A Pantone Színegyeztető Rendszer egy nagyon jól szabványozott színreprodukciós rendszer. A Pantone évente dönt a következő év színéről, amely segítséget és iránymutatást ad a divattervezők, virágkötők, nyomdák és világmárkák számára, akiknek termékeikben és a dizájnjaikban aztán visszaköszön az év színe. Tudjátok mi lett 2017 színe? A LOMBZÖLD (Greenery, kódja 15-0343). Elmondásuk szerint ez a remény, az újjászületés, a természettel való kapcsolat színe, ami segít ellazulni a stresszes mindennapokban.

A Greenery éppen olyan, mint a zsenge tavaszi növényzet, amikor a természet új életre kel a tavasz első napjaiban. Olyan friss életérzéseket hivatott közvetíteni, mint egy üdítő séta a zöldellő erdőben, ahol az oxigéndús levegő feltölt energiával. Vagy a természet csendje, miközben a fák lomkoronája alatt pihensz meg, elmélyülve annak szépségében – és közben rátalálsz a benned rejlő egységre.

Látható egyfajta elmozdulás a természet irányában, ahogyan a mindent kifejező zöld előtérbe kerül a mindennapi életben, a várostervezésben és az építészetben. Összhangban a fenntartható fejlődés alapelveivel, szerencsés estben a természet megóvása a cél.

A Greenery lehet az év színe 2017-ben, de valójában ennél sokkal több is. Lehet egy hozzáállás, egy emblematikus törekvés, egyfajta felismerés arra, hogy együtt, globálisan kell tennünk a természetért, a jövőnkért.

Írj nekem, kérd egyedi árajánlatomat!