Tassonyi Annamária

Yodalis Reflexológia | 2024 |

Amikor az egészségügyi szolgáltatásom arculatának kialakításához webdesignert kerestem, fontos szempont volt számomra, hogy az eddigi referencia munkái mennyire szólítanak meg. Sok tervező oldalát végig böngésztem, végül a Webdesign Labor oldalán találtam meg azt a forma- és színvilágot, amit kerestem.
Anitával nagyon jó volt együtt dolgozni! Ő egy nagyon intuitív személyiség, aki tökéletesen bele tudott helyezkedni fejben a reflexológia világába. Megértette, hogy mi az, amit közvetíteni szeretnék a tevékenységemmel, és minden tudását latba vetette, hogy a közös kisarculat projektünk sikeres legyen. Jómagam szerettem volna egy letisztult, egyszerű, finom, nőies, mégis friss és lendületes, magával ragadó dizájnt! Olyat, amivel igazán azonosulni tudok, és ami kihangsúlyozza az egyensúlyra való törekvésemet minden szinten. Úgy gondolom, hogy tűpontosan azt kaptam, amire vágytam, ráadásul minden csodaszép lett!
Anita, mindent nagyon köszönök és 100 %, hogy még keresni foglak! Örülök, hogy megismerhettelek és együtt dolgozhattunk!